GRATIS training 'Uitkomen met inkomen - Blijf uw stress de Baas'

Meld u aan voor de GRATIS training ‘Uitkomen met inkomen – Blijf uw stress de baas’.


Wilt u meer inzicht krijgen in uw financiën? Meld u zich dan aan voor de GRATIS training 'Uitkomen met inkomen - Blijf uw stress de baas'. Voor meer informatie of om u aan te melden neemt u contact op met de trainer Gertjan Klijn
06-82483412 of mail naar amw-tiel@stmr.nl. Aanmelden kan tot 9 september.

Tijdens de training ‘Uitkomen met inkomen – Blijf uw stress de baas’ leert u een eigen systeem te maken om goed overzicht op uw inkomen en uitgaven te houden. U krijgt meer grip op uw budget door vast te stellen wat u per week of maand te besteden heeft. U maakt bewustere keuzes over geldbesteding en onderzoekt mogelijkheden om inkomsten te verhogen door gebruik te maken van diverse regelingen. Ook staan we in de training stil bij het omgaan met stress dat geld soms kan geven. U krijgt tips om minder te piekeren en nee te zeggen tegen verleidingen of druk van anderen. De tips kunnen u helpen uw stress de baas te worden en te blijven.
De training is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar.

De training bestaat uit 6 avonden en vinden plaats op de volgende maandagavonden van 19.00 tot 21.00 uur:

  • 16 september
  • 23 september
  • 30 september
  • 14 oktober
  • 28 oktober
  • 11 november

De locatie voor de training is Siependaallaan 1, het gebouw van Santé Partners – STMR.

Deze training wordt in samenwerking gegeven door trainers van STMR en Indigo. De gemeente subsidieert deze training. Aan deze training zijn voor u als deelnemer GEEN kosten verbonden.

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht